Interactief theaterspel voor 5e en/of 6e leerjaar rond talent en toekomst

Twee figuren nemen jou en je vrienden mee in een artistiek, interactief en educatief theaterspel.  Je ontmoet er helden en talenten, maar je komt er ook jezelf tegen en wordt geconfronteerd met vraagtekens : “tuurlijk ben ik knap, maar hoe ben ik knap?” en “wanneer ik groot ben, word ik …?” of "die zijn gek, of toch niet ... ?"

Tal is lief, grappig, beweeglijk, maar soms genadeloos hard. Top is eigenzinnig en leeft in zijn eigen (muzikale) wereld. Beide hebben ze veel respect voor ieder om zich heen en durven ze nog dromen.  Ze geloven in een blije toekomst en zoeken - soms samen, soms alleen - naar glorie. Ook Tuur is gelukkig, maar anders ...


Tal en Top geven hun verhaal het liefst door aan jonge tieners die voor tal van keuzes komen te staan, maar ook hun omgeving zal dit verhaal meekrijgen : klasgenoten, ouders, leerkrachten, begeleiders, enz.

Tal en Top werken samen met experten in creativteit, leerstijlen en meervoudige intelligenties, en geven een flinke knipoog naar de huidige netwerkmaatschappij versus individualisering, de arbeidsmarkt en een artistieke beleving.

praktische info