Tal en Top Timist is meer dan een educatieve en artistieke theatervoorstelling.  Het doelpubliek wordt spelenderwijs meegenomen op zoek naar zijn eigen talenten en krijgt als beloning een “ik ben knap” badge en talentengrafiek mee naar huis.  Betrokken leerkrachten, zorgbegeleiders en medewerkers van het CLB worden van harte uitgenodigd om volledig deel te nemen aan de voorstelling.  Ook voor hen is het leuk en leerzaam de eigen talenten nog eens onder de loep te nemen en daardoor de relatie met hun leerlingen in een ander daglicht te bekijken.
Ouders willen we betrekken door op voorhand én achteraf informatie mee te geven.  Onze website zal tevens voor hen verder worden ontwikkeld als inspiratie- en informatiebron rond meervoudige intelligenties en talenten.

Data Tal en Top Timist :
Speeldata kalenderjaar 2014 zijn in principe mogelijk elke dinsdag en donderdag. Gelieve een datum aan te vragen of te reserveren per mail.

Praktisch :
Doelgroep : 5e en/of 6e leerjaar
Max. aantal deelnemers : 55
Duurtijd : ongeveer 2,5 uur
Locatie : in de school of zijn omgeving - tot de mogelijkheden behoren een theaterzaaltje, mediatheek, turnzaaltje, enz.
Opbouwtijd : ongeveer 1,5 uur

Prijs :
365 € per voorstelling (incl. 6% btw - excl. verplaatsingskosten). Neem gerust contact op voor een prijsofferte op maat.

 

conctact

download flyer Tal en Top Timist